Maak kennis met Dynamic tennis

BARENDRECHT – Dynamic tennis is in Barendrecht een nog onbekende sport. Veel mensen denken dat het iets te maken heeft met Padel, maar Dynamic tennis is heel anders. Het is een combinatie van tennis, badminton en tafeltennis. Het is een verrassende sport voor alle leeftijden.
Iedereen is uitgenodigd om in december gratis te sporten. Voor het materiaal wordt gezorgd. Training is elke donderdag in sportzaal De Driesprong van 8.45 tot 11 uur.
Voor meer informatie kan men bellen met F. Polder 06 28311148.
E-mail: ferpolder@hetnet.nl 


Wethouder Stolk in Sportcafé

BARENDRECHT - Vanavond, donderdag 1 december, tussen 19 en 20 uur ontvangt Jos Vis in Sportcafé op Exxact Barendrecht: wethouder Margo Stolk. Zij heeft in haar portefeuille onder meer onderwijs, communicatie, kunst, cultuur, evenementen en sport. Vanwege de portefeuille sport heeft Jos haar uitgenodigd om nader kennis te maken en haar plannen voor de komende 4 jaar in het kader van de sport in Barendrecht te komen vertellen. 


Wandelen door Barendrecht 

BARENDRECHT – Op woensdagmorgen 7 december kan iedereen meedoen aan een wandeling onder leiding van ervaren wandelaars. De start is om 9 uur vanaf de Waterpoort aan het Middeldijkerplein. De wandeling is door de mooiste plekken in de omgeving van Barendrecht. De te lopen afstand is ongeveer tien à twaalf kilometer. Het tempo en de afstand worden afgestemd op de mogelijkheden en wensen van de deelnemers. Onderweg wordt een pauze ingelast. De wandeling duurt tot rond 12 uur. 


Goede afsluiter voor Taveri

REGIO - De tafeltennissers van Taveri hebben de najaarscompetitie in de hoofdklasse prima afgesloten. Nadat een week eerder handhaving te hebben veilig gesteld stond er voor de Ridderkerkers alleen de tweede plaats nog op het spel. In een directe confrontatie met de enig overgebleven concurrent voor de tweede plek, Docos uit Leiden, werd een forse zege geboekt. In Leiden werd het 2-8 voor de gasten uit Ridderkerk en werd de competitie derhalve afgesloten met een keurige tweede plaats.