Een impressie van het project.
Een impressie van het project. Foto:

Verkoop Princessehof gestart

REGIO - Op loopafstand van het centrum van Puttershoek worden 35 energiezuinige woningen ontwikkeld door BouwBusiness Projecten BV. Het aanbod wordt variërend met startersappartementen, ruime eengezinswoningen, grote tweekappers, een vrijstaande woning én een mooi appartementengebouw met appartementen in verschillende groottes.
Een ideale locatie op steenworp afstand van het gezellige winkelcentrum van Puttershoek en op 20 autominuten vanaf Rotterdam. Langs de Oude Maasdijk, de Arent van Lierstraat, in het verlengde van de historische bebouwing van de historische boerderijen, wordt een 2-onder-1 kap combinatie en een vrijstaande woning gerealiseerd. Rondom het hof komen de eengezinswoningen met op de kop van de rijwoningen de startersappartementen. Centraal, langs de Prins Bernhardlaan komt het appartementengebouw met 11 appartementen, 2 penthouses en een eigen parkeergarage op de begane grond waar ieder appartement een eigen parkeerplaats krijgt. De architectuur én uitvoering zijn hoogwaardig. Duurzaam en gasloos en daarmee voorbereid op de toekomst.
De koopsommen van de startersappartementen zijn vanaf € 244.950,= v.o.n., de appartementen vanaf € 364.950,= v.o.n. en de grondgebonden woningen vanaf € 449.950,= v.o.n.
De verkoop is deze week gestart en de inschrijfperiode loopt tot en met 12 december. Voor meer informatie kun je kijken op www.woneninprincessehof.nl of je kunt terecht bij de verkopende makelaars: Delta NVM Makelaars (0180 - 200 000) of Ooms Veldhoen & Romeijn (0186 - 619 300).