Kerstsfeer op Middenbaan

BARENDRECHT – Bezoekers van de Middenbaan komen zaterdag 10 december in kerststemming. Van 12 tot 14 uur kan iedereen op de foto met de Kerstman, elfjes en Rudolph bij Theater Het Kruispunt. Foto’s worden gemaakt door een fotograaf.
Van 12 tot 16 uur kan iedereen foto’s maken in een levensgrote snowglobe met door middel van een photobooth. Van 14 tot 16 uur gaat er een kerstparade over de Middenbaan waarbij lekkernijen en cadeautjes worden uitgedeeld. Bij sommige winkels staan kraampjes voor de deur.

Kerstmarkt op Kleine Duiker

BARENDRECHT – Op De Kleine Duiker wordt vrijdag 9 december van 16 tot 20.30 uur de jaarlijkse kerstmarkt gehouden. Om 17 uur gaan de lichtjes in de kerstboom aan. Daarnaast zijn er leuke activiteiten voor kinderen, live muziek en marktkramen waar onder meer kerstcadeaus te koop zijn.
www.dekleineduiker.nl 

Kerstmarkt in Heerjansdam

HEERJANSDAM - Op vrijdag 9 december is er van 18 tot 21 uur een kerstmarkt op de Kromme Nering. Aangevuld met een levende kerststal met de beestjes en alle figuren van de kerststal. Omlijst door het koor en de fanfare van EMM. Er zijn leuke dingen te koop bij de kramen, Spar en DA. De kinderen kunnen gratis een strippenkaart halen waarmee zij alle figuren van de kerststal kunnen zoeken en marshmallows roosteren. Natuurlijk komt de Kerstman ook.

Nieuwsbrief

Elke donderdagochtend De Schakel en de best gelezen verhalen van de website in je postbus:
www.deschakelbarendrecht.nl/nieuwsbrief/aanmelden