Heerjansdam klopt Brielle

HEERJANSDAM - Heerjansdam speelde zaterdag uit tegen Brielle en had op het ‘Geuzenpark' gelukt met 0-2 te winnen.

Voor de rust ging het redelijk gelijk op. Heerjansdam schoot na de rust direct uit de startblokken. Mathijn Valster zette de aanval en via Luke Homan belandde de bal bij Antonio Ilic en die tikte van dichtbij de 0-1 in de 47e minuut. Twee minuten later stond Ilic keeper van Dalen bij, na een aanval van Brielle, door na een hoekschop de bal uit de doelmond te trappen.
Daarna volgde de beste fase in de wedstrijd van Heerjansdam. Lukas Valster kopte tegen de binnenkant van de paal. Na een half uur en een vrije trap van Mathijn Valster kopte broer Lukas tegen de lat en Luke Homan reageerde attent door met een halve omhaal te scoren, 0-2.
Met nog een half uur te spelen ging de ploeg van trainer Gijs Zwaan anders spelen. Routinier Lex van Dommelen, schoof door naar de aanval. Voor een verandering in de stand zorgde dat niet meer.