Veel voetbal in Sportcafé

BARENDRECHT – Vanavond, donderdag 8 december, tussen 19 en 20 uur ontvangt Jos Vis op Exxact Barendrecht in Sportcafé: Gert-Jan Bravenboer en Leon van der Wilk.
Bravenboer, oud-voorzitter vv Smithoek en in het dagelijks leven gemeentesecretaris van Barendrecht, heeft zich weer kandidaat gesteld voor de ledenraad amateurvoetbal KNVB kieskring 21. Hij komt er alles over vertellen.
Van der Wilk, voorzitter van tennisvereniging Barendrecht, is sinds jaar en dag één van de trouwste supporters van Oranje. Hij is ook met het legioen naar het WK in Qatar geweest. Daar heeft hij niet alleen genoten van het voetballen en het feesten met de supporters van de andere landen. Leon was namelijk ook bondscoach van de oranje fans, die daar hun eigen WK toernooi hadden. Onder zijn leiding werd het team derde. Dit uur het verslag van 18 dagen Qatar.


Heren ZPB
sluiten jaar af

BARENDRECHT - Op zaterdag 17 december om 17.55 uur speelt het eerste herenteam van ZPB de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar, met als ambitie om in 2023 bij de laatste vier te eindigen van de landelijke eredivisie.
Die dag spelen ze tegen de nummer 9 van de competitie, ZPC Amersfoort. Momenteel staan ze samen met GZC DONK uit Gouda op de derde plaats maar hebben twee wedstrijden minder gespeeld dan de nummer 1 en 2 van de competitie.


Wandelen door Barendrecht

BARENDRECHT – Op woensdagmorgen 14 december kan iedereen meedoen aan een wandeling onder leiding van ervaren wandelaars. De start is om 9 uur vanaf de Waterpoort aan het Middeldijkerplein. De wandeling is door de mooiste plekken in de omgeving van Barendrecht. De te lopen afstand is ongeveer tien à twaalf kilometer. Het tempo en de afstand worden afgestemd op de mogelijkheden en wensen van de deelnemers. Onderweg wordt een pauze ingelast. De wandeling duurt tot rond 12 uur. 


Social media
en website

Volg De Schakel ook via Facebook en Instagram:
@deschakelbarendrecht

Of ga naar www.
deschakelbarendrecht.nl