Bijeenkomst Immanuëlkerk voor wijkbewoners

BARENDRECHT - Op zondag 18 december is er weer een bijeenkomst in de Immanuelkerk aan de Klarinetweg 2 voor buurtbewoners die niet regelmatig een kerk bezoeken. Tijdens deze bijeenkomst is er ruimte voor onderling contact, daarnaast worden er een aantal bekende liederen gezongen. Ook wordt er ingegaan op een gedeelte uit de Bijbel en wordt er nagegaan wat de betekenis ervan is voor je eigen leven.
De bijeenkomst is speciaal bedoeld voor hen die iets hebben met het geloof of er meer van willen weten maar waarvoor een normale kerkdienst ‘een brug te ver’ is.
De bijeenkomst begint om 13 uur en duurt tot ongeveer 14 uur. Begonnen wordt met een kopje soep en een broodje. Iedereen is welkom.

Tweede vestiging KunstCreatief

BARENDRECHT – Op zaterdag 10 december opent wethouder van Cultuur Margo Stolk de tweede vestiging van KunstCreatief (KCB) aan Reuchlinhaven 10.
Ondanks de sobere start in september is de vestiging nu volledig uitgerust voor de huidige cursussen. Met hulp en inzet van het KCB team en de Barendrechtse ondernemers is het een fijne moderne vestiging om te werken. Iedereen kan tussen 11 en 16 uur binnenlopen om kennis te maken met KCB en de werken te bewonderen van de cursisten.
www.kunstcreatief.nl

Dorpskerstzang 2022 

HEERJANSDAM - Na twee jaren van afwezigheid organiseert de Stichting Dorpskerstzang, in samenwerking met de Raad van Kerken Albrandswaard, weer drie Dorpskerstzang vieringen.
De eerste viering zal plaatsvinden in de Dorpskerk in Heerjansdam, Molenweg 8 (zaterdag 17 december, 19.30 uur). De tweede en derde viering vinden plaats in de Maranathakerk in Rhoon (zondag 18 december, 13.30 en 19.30 uur).
Kaarten zijn gratis te reserveren via
www.dorpskerstzang.nl .