Kerst bij evangelische gemeente Waterport

BARENDRECHT – Waterport nodig iedereen om samen kerst te vieren. Waterport is een evangelische gemeente en kom iedere zondag om 10.30 uur samen voor een viering. De activiteiten vinden plaats bij kantine sporthal Waterpoort, Middeldijkerplein 9, Barendrecht.
De activiteiten zijn:

Maandag 12 december om 19 uur wordt er kerststukjes gemaakt. Voor begeleiding en materialen wordt gezorgd. Entree is 10 euro. Voor deze activiteit is er een beperkt aantal plekken, aanmelden vóór zaterdag 9 december is daarom verplicht.
www.waterport.nl 

Zaterdag 24 december van 14.30 tot 16 uur is er een kerstmiddag voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Er is een kerstfilm en een knutselwerk naar leeftijd. Aanmelden vóór vrijdag 23 december is verplicht.
www.waterport.nl 

Zaterdag 24 december van 20 tot 21.30 uur is er een kerstavonddienst. Er wordt samen bekende kerstliederen gezongen en er is een korte overdenking. Aanmelden is niet nodig. 

Zondag 25 december om 9.30 uur is er een kerstontbijt. Rond 10.15 uur start de kerstviering die duurt tot uiterlijk 11.15 uur. Aanmelden is niet nodig. 


Kerstritten bij Maasoever Spoorweg

BARENDRECHT – De Maasoever Spoorweg houdt op zaterdag 17 december van 13 tot 20 uur kerstritten. De spoorweg viert dit jaar het 30 jaar bestaan. 

Naast de ritten van 1 euro per rit zijn er meerdere activiteiten. Zoals op de foto met de Kerstman. Het is ook mogelijk om ’s avonds, in het donker, een rit te maken langs vuurkorven en verlichte stations. Mensen kunnen ook warme chocolademelk en erwtensoep kopen. 

Achterzeedijk 1b, 2291 SB Barendrecht 

www.maasoeverspoorweg.nl