Korte cursussen bij CultuurLocaal

BARENDRECHT - De cursisten van 6 tot 12 jaar lieten daar horen wat ze in 10 weken hebben geleerd. In de vierde week van januari starten bij CultuurLocaal weer nieuwe korte cursussen voor kinderen. De inschrijving hiervoor is gestart.
CultuurLocaal verzorgt twee keer per jaar een groot aanbod aan muziekcursussen voor alle leeftijden. Kinderen tot 6 jaar kunnen meedoen met Muziek op Schoot, Muziek voor Peuters en Muziekparade. Voor kinderen op de basisschool zijn er kennismakingscursussen op veel verschillende instrumenten en zang. Tieners kunnen Singer-songwriter, DJ-les of muziekproductie doen en volwassenen kunnen opfris- of kennismakingslessen volgen op verschillende instrumenten. Alle cursussen duren 10 weken.
De lessen worden gegeven in De Baerne, Buitenlandse Baan 1 en enkele instrumentcursussen vinden plaats in leslocatie Riederhof, Riederhof 39.

cultuurlocaal.nl

Kunstwerken maken met alcoholinkt

BARENDRECHT - Beeldend kunstenaar Netty van Zetten is voortdurend bezig met vernieuwing in haar eigen werk en cursusaanbod en kan sinds enige tijd, naast haar eigen objecten voor de verkoop en de al bestaande Workshop werken met Epoxy, nu ook een nieuwe Workshop Alcoholinkt aanbieden, waaraan al door vele enthousiaste deelnemers met succes is deelgenomen.
Alcoholinkt is een in vele kleuren beschikbare, snel vervliegende inkt die op gladde en niet absorberende oppervlakken, zoals een bepaald soort glad papier en ook bijvoorbeeld op gladde tegels, de meest kleurrijke en fantasievolle creaties tot leven brengt.
Netty geeft haar cursussen en Workshops in haar eigen atelier onder haar huis aan de Noldijk 105, in Barendrecht. Voor meer informatie, ook over haar eigen werk, bezoek dan haar website
www.nettyvanzetten.nl
of neem contact met haar op via haar e-mailadres nettyvanzetten@live.nl.