Wereldwinkel jubileert

BARENDRECHT - Op 17 januari bestaat de Wereldwinkel in Barendrecht 50 jaar. Hier wil de Wereldwinkel een feestelijk jaar van maken. De start van dit jaar zal plaatsvinden bij Lust aan de Middenbaan. Hierbij zijn genodigden, medewerkers en oud-medewerkers aanwezig.
Om 16 uur zal burgemeester Govert Veldhuijzen bij de Wereldwinkel aan de Middenbaan het startsein geven voor het feestelijke jaar. De burgemeester en voorzitter Mees Hoogerwerf zullen een korte toespraak houden.

Johan Sonneveld overleden

BARENDRECHT – Cantor-organist Johan Sonneveld is op Oudejaarsdag op 58-jarige leeftijd overleden. Hij was meer dan 25 jaar werkzaam voor de drie PKN-kerken in Barendrecht. Hij was nog betrokken bij de voorbereiding van de kerstviering in de Dorpskerk.
De uitvaart vindt op zaterdag 7 januari plaats in de Grote Kerk van Schiedam.

Spreekuur wijkagent

BARENDRECHT – Op de eerste woensdag van de maand zijn er voortaan twee spreekuren van wijkagenten.
Wijkagent Frank Koopman heeft van 13 tot 14 uur spreekuur in de Veiligheidspost aan de Maasstraat 28. (In de column van de wijkagent stond in december een ander tijdstip. Dit klopt niet meer.)
Wijkagent Joachim van Tilburg is aanwezig tussen 14.30 en 16 uur in de bibliotheek aan het Middeldijkerplein.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief. Elke donderdagochtend De Schakel en de best gelezen verhalen van de website in je postbus: www.
deschakelbarendrecht.nl/nieuwsbrief/aanmelden