Vera Spruit en Leon van Noort.
Vera Spruit en Leon van Noort. Foto:

VVD-netwerk onderscheidt Vera Spruit

REGIO -Het Lokaal Netwerk VVD BAR (Barendrecht - Albrandswaard - Ridderkerk) heeft tijdens haar Algemene Leden Vergadering oud-voorzitter Vera Spruit in het zonnetje gezet. Ze is onderscheiden met de Mr. D.U. Stikkerplaquette wegens haar bijzondere verdiensten en inzet voor de VVD.
Sinds 2001 heeft Vera Spruit zich ingezet voor de VVD zowel lokaal als fractievoorzitter en wethouder in Albrandswaard, regionaal als bestuurslid van de Kamer Centrale Dordrecht en 1e voorzitter van het VVD Lokaal Netwerk BAR, als ook landelijk als bestuurslid in het algemeen bestuur van de VVD bestuurdersvereniging.
De Mr. D.U. Stikkerplaquette wordt binnen de VVD die wordt uitgereikt aan iemand die op uitzonderlijke wijze en met grote inzet politieke werkzaamheden in het openbaar bestuur (heeft) verricht. Daarbij is de ontvanger in positieve zin gezichtsbepalend geweest voor de VVD. De onderscheiding is uitgereikt door Leon van Noort, bestuursvoorzitter van het Lokaal Netwerk VVD BAR mede namens het hoofdbestuur van de VVD.