Leden van de Rotary aan het werk.
Leden van de Rotary aan het werk. Foto:

Benefietconcert

REGIO - Op zaterdag 14 januari wordt er een Benefietconcert gegeven voor Michéle van Dijk in de Breepleinkerk, Van Malsenstraat 104 te Rotterdam.
Michéle heeft uitgezaaide borstkanker en is in Nederland uitbehandeld en wil graag voor behandeling naar het buitenland. Hiervoor is geld nodig en is er en crowdfunding gestart om 90.000 euro bij elkaar te krijgen.
Michéle is een 50-jarige rechercheur bij de politie. Daarom hebben politiecollega’s de organisatie van dit concert opgepakt. Er wordt meegewerkt door het Politieorkest Hermandad, het Politie dameskoor Proces-Vocaal en het Inspire2liveChoir. Verder werken mee de organist Johan den Hoedt en de pianist Jos den Broeder.
Aanvang: 20 uur. Kaarten via de site: www.samensterkvoormichele.nl en ’s avonds aan de kerk.


Rotary plant bollen

BARENDRECHT - De Elf Ranken heeft 400 tulpenbollen gekregen van Rotary Club Barendrecht. Een team van Rotary heeft de bollen geplant in de binnentuin van De Elf Ranken. Deze tuin is een belangrijke verblijfplaats voor de bewoners. Ook een jaar geleden zijn er tulpenbollen geplant met als resultaat in het lente een kleurrijk schouwspel.