Open Huis bij KunstCreatief

BARENDRECHT - Zaterdag 14 januari van 12 tot 16 uur opent KunstCreatief (KCB) de deuren van haar ateliers voor het Open Huis in de Baerne.
De docenten kunnen alles vertellen over hun aanbod voor het voorjaar. “Je kunt de exposities bewonderen van de cursisten van het afgelopen seizoen of je kunt zelf aansluiten bij één van de vele doorlopende mini-workshops die gegeven worden of een demonstratie bijwonen van een les. En wil je dit seizoen nog meedoen aan een cursus, laat je dan informeren door iemand van het KCB Team of meld je terplekke aan”, legt men bij KCB uit.
KunstCreatief is gevestigd in De Baerne, Buitenlandse Baan 1.
www.kunstcreatief.nl 

Bingo in
Waterpoort

BARENDRECHT – Voor het eerst in dit nieuwe jaar wordt er op vrijdag 13 januari bingo gespeeld in Waterpoort. Er is hier elke tweede en vierde vrijdag van de maand bingo. De inloop is vrij. Aanvang 13.30 uur. De plankjes kosten 3 euro voor alle 6 ronden. Er zijn leuke prijzen te winnen, maar het is vooral een sociaal gebeuren.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief. Elke donderdagochtend De Schakel en de best gelezen verhalen van de website in je postbus: www.
deschakelbarendrecht.nl/nieuwsbrief/aanmelden