Chantal Kradolfer.
Chantal Kradolfer. Foto:

Theater en muziek in nieuwe editie Podium Vis

BARENDRECHT - Iedere dinsdag tussen 20 en 22 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan interessante gasten. Met op dinsdag 17 januari: Chantal Kradolfer en Shine.

Tussen 20 en 21 uur is Chantal Kradolfer te gast. Ze is sinds oktober 2021 directeur-bestuurder van Theater het Kruispunt. Daarvoor was zij jaren directeur van de Stichting Kunst & Cultuur van het BREStheater in Brielle. Ze wil graag een verbinder zijn en haar droomscenario is: ‘volle zalen, lokale jonge makers een kans geven waarbij het lokale publiek meedoet. Echt het podium zijn van Barendrecht en omgeving.’
Jos heeft haar uitgenodigd om er achter te komen wie Chantal Kradolfer is en wat haar toekomstplannen met theater Het Kruispunt zijn.

Van 21 tot 22 uur is zangeres Shine te gast. Shine is de artiestennaam van Shinaaz Pitai. Kortgeleden was ze een van de uitblinkende gasten bij Cultureel Café. Shine, ook oud basketbalspeelster en inmiddels ZZP Verpleegkundige, heeft inmiddels haar eigen YouTube kanaal. Daarop post ze diverse (eigen) nummers. Jos gaat met haar terug naar het begin van haar carrière en ze geeft een live mini-concert.

Techniek is in handen van Ray van der Meer. Podium Vis wordt uitgezonden door Exxact Barendrecht.