Open trainingen bij Korfbalvereniging Vitesse

BARENDRECHT – Voor kinderen van drie en half jaar en ouder houdt Korfbalvereniging Vitesse op dinsdag 17 en woensdag 18 januari open trainingen. Deze trainingen vinden plaats in sporthal de Bongerd, Dierensteinweg 6. Korfbal is een sport waar actie, plezier, balvaardigheid en samenspel bij elkaar komen. In deze open trainingen komt dit volop aan bod.

Afhankelijk van de leeftijd zijn er op twee dagen open trainingen. 

Op 17 januari van 17.30 tot 18.30 kunnen de kinderen vanaf acht tot tien jaar aansluiten bij de training van de E. Op 18 januari van 17.30 tot 18.30 is de open training voor de drie en half tot zevenjarigen. De drie en half tot vijf en half jarigen gaan samen met de leeuwtjesgroep via korfbalspelletjes het korfballen ontdekken. De vijf en half tot achtjarige kinderen gaan samen met de F-teams een stapje verder en kunnen meedoen met een training waar ze op verschillende manieren kennismaken met korfballen. 

Mensen die interesse hebben, maar niet in de leeftijdscategorie horen, kunnen een mail sturen.
Meer informatie en aanmelden kan via ctz@kvvitesse.nl of kijk op www.kvvitesse.nl/
welkom. 


Lessen ChiNeng QiGong in Waterpoort

BARENDRECHT - Naast de al bestaande TaiJi- en QiGong18-lessen is er binnenkort in Barendrecht nu ook een les beschikbaar met ChiNeng QiGong. Vanaf februari op de donderdagavond.

Chi Neng Qigong is een Chinese medische qigongvorm die over de hele wereld wordt beoefend. De eenvoudige effectieve bewegingen bevorderen de gezondheid en maken het lichaam sterk en soepel. De geest komt tot rust en emoties stabiliseren. Het effect is al heel snel merkbaar. In Waterpoort kunnen belangstellenden terecht voor een proefles.
Zie www.jo-qigong-taiji.nl/lessen/ .