Kickboksen voor beginners

BARENDRECHT- De Buurtsportcoach en het Jeugd- en Jongerenwerk van KijkopWelzijn organiseren vier weken lang gratis instaplessen Kickboksen. De lessen worden gegeven door een trainer van Kickboxing Barendrecht.
De lessen zijn bedoeld voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar en vinden plaats op vrijdagmiddag van 15.30 tot 16 uur in BLOK0180, Haarspitwei 9. De lessen worden gegeven op vrijdag 13, 20, 27 januari en 3 februari.
Na afloop zijn er nog snacks voor tijdens Club Friday.
Schrijf in via Instagram: @jongerenwerkbarendrecht of website: www.jongerenwerkbarendrecht.nl 


Faken wint Nieuwjaarsloop

REGIO – Atletiekvereniging Spirit hield zaterdag de 5 en de 10 kilometer Mundo Nieuwjaarsloop.
De eerste dame die binnen kwam op de 5 kilometer was Lindsey Faken uit Barendrecht. Haar tijd was 0:19:53 minuten.


Vitesse hervat competitie met kraker 

BARENDRECHT – Vitesse hervat zaterdag 14 januari de  zaalcompetitie. Er staat gelijk een heuse kraker op de rol: Vitesse speelt thuis tegen KCR uit Ridderkerk.
Omdat KCR de afgelopen seizoenen steeds wat hoger speelde, is het voor het eerst sinds vele jaren dat beide ploegen elkaar weer in competitieverband treffen.
KCR 2 en Vitesse 2 openen het bal om 17.30 uur, waarna de hoogste teams vanaf 19.05 uur strijden om de tweede plek op de ranglijst. Er is via de livestream op de site en YouTube vanaf 18.30 uur een voorbeschouwing met beide coaches, in de rust een analyse met kenners en na afloop een terugblik met beide aanvoerders. De beide wedstrijden zijn ook via de livestream te zien.


Uilenballen
pluizen

REGIO - Op woensdag 18 januari houdt de werkgroep Jeugd Ridderkerk van Natuurvereniging Eiland IJsselmonde de activiteit ‘Uilenballen pluizen' van 14.30 tot 15.30 uur in het NME-centrum in het Reijerpark in Ridderkerk. Deze activiteit is bedoeld voor basisschoolleerlingen en er zijn geen kosten verbonden. Wel van tevoren opgeven via het formulier op: www.natuurvereniging-ijsselmonde.nl/uilenballen-pluizen-voor-de-jeugd/