De jubilarissen. Op de foto ontbreekt Anita Blom.
De jubilarissen. Op de foto ontbreekt Anita Blom. Foto:

Harmonievereniging huldigt jubilarissen

BARENDRECHT - Harmonievereniging Barendrecht heeft zaterdag 7 januari in een goed gevuld Trefpunt haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert gegeven met deze keer Hét HarmonieOrkest van de vereniging. Zij brachten een leuk en gevarieerd nieuwjaarsprogramma ten gehore.

Als ere gasten waren aanwezig de Beschermheer van de Vereniging Jan van Belzen met zijn vrouw, de huidige burgemeester Govert Veldhuizen en cultuurwethouder Margo Stolk.
Voorzitter Henkjan Stolk hield zijn eerste nieuwjaarstoespraak. Hij blikte terug op 2022 waarin de vereniging weer veel bijzondere optredens en activiteiten heeft gehad, waaronder het grote verenigingsconcert op 18 juni in sporthal de Driesprong ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan in 2021. Het concert was door de corona een jaar uitgesteld.
De jubilarissen op 7 januari waren van Hét HarmonieOrkest: Christine Bijl altsax, Marcel Naaktgeboren slagwerk en Annemieke de Kok dwarsfluit allen 25 jaar.
Van het DagOrkest: Ernst Vonk trompet, Ruth Timmer altsaxofoon, Anita Blom allen 12,5 jaar.

Na het officiële gedeelte was er een gezellig samenzijn waar leden, oud-leden, familie en belangstellenden elkaar konden ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.