Marco Roos in Sportcafé

BARENDRECHT - Jos Vis ontvangt vanavond, donderdag 19 januari, van 19 tot 20 uur in zijn programma Sportcafé Marco Roos.
Marco is teammanager bij het vlaggenschip van vv Smitshoek. Hij was bovendien de eerste trainer van Denzel Dumfries toen hij als mini-f speler begon met voetballen bij vv Smitshoek. Daarom was Marco in november ook op TV te gast bij Khalid en Sophie. Verder is Marco ook muziekliefhebber. Kortom genoeg te bespreken en tussendoor wordt de top 5 van Marco gedraaid.
Te beluisteren op Exxact Barendrecht.

Trainer Ben Mierop blijft 

HEERJANSDAM - Het bestuur van vv Heerjansdam heeft het contract van Ben Mierop verlengt met minimaal een jaar. Ook de technische staf, met assistent-trainer Pieter van der Thoolen, verzorger Edward den Otter, keeperstrainer Denis Steijn en looptrainer Leo Hooghart verlengen de samenwerking met vv Heerjansdam.

Ontspannen met Shibashi

BARENDRECHT - Agnes Seltenrijch start met een nieuwe groep Shibashi. Dit is een rustige Tai Chi-routine die uit 18 verschillende houdingen bestaat. Het wordt beoefend door mensen van alle leeftijden.
Shibashi is vooral zo populair vanwege haar eenvoud. Doordat de routine gemakkelijk aan te leren is, heeft hij snel het gewenste effect. De ontspanning ontstaat door het samengaan van de juiste ademhalingstechniek met de bewegingen.
De spieren ontspannen zich, waardoor er meer flexibiliteit rond de gewrichten ontstaat. Ook de gedachten worden rustiger.
Er is een gratis kennismakingsles op zondag 5 februari van 10.30 tot 11.30 uur in de bovenzaal van MFA Kruidentuin, Kruidentuin 6.
Bij voldoende inschrijvingen start direct de week erna de cursus van 7 lessen op dezelfde dag en tijd. De kosten bedragen 60 euro in totaal.
Aanmelden en informatie: Sportstichtingrotterdam3@upcmail.nl of bel Agnes op 06 - 83369562.