Lennart van der Linden en Dies den Haan.
Lennart van der Linden en Dies den Haan. Foto:

Glasvezel voor bedrijventerreinen

BARENDRECHT - Wethouder Lennart van der Linden en Dies den Haan, Manager Convenanten bij Delta Netwerk hebben met het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst de samenwerking bekrachtigd om glasvezel beschikbaar te maken op bedrijventerreinen in Barendrecht.
Wethouder Lennart van den Linden is blij met het initiatief van DELTA Netwerk, "Zowel voor het vestigingsklimaat in deze gemeente als voor de ondernemers van Barendrecht is het goed nieuws om straks te kunnen profiteren van de voordelen van snel en stabiel glasvezelinternet.”
Dies den Haan van Delta Netwerk is ook positief over de samenwerking: "Fantastisch om te zien dat de gemeente Barendrecht enthousiast is over de komst van een glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen. We hebben de afgelopen maanden constructief overleg gehad met de gemeente. Dit heeft ertoe geleid dat we vandaag gezamenlijk een samenwerkingsovereenkomst ondertekenen waarin we het netwerk op de best mogelijke manier kunnen aanleggen. We zijn dan ook vol vertrouwen dat de samenwerking op een prettige en professionele manier wordt voortgezet.”
Ondernemers en bewoners op de geselecteerde bedrijventerreinen kunnen zich nog steeds aanmelden voor glasvezelinternet door een abonnement af te sluiten bij een van de deelnemende telecomaanbieders.
deltanetwerk.nl/zakelijk