Ontmoeting in de zaal van het zwembad.
Ontmoeting in de zaal van het zwembad. Foto:

Ontmoetingsdag

BARENDRECHT - Op woensdag 11 januari vond een geslaagde sport- en spelochtend plaats in het Inge de Bruijn zwembad.
Tijdens deze ochtend konden de deelnemers met de Buurtsportcoach van KijkopWelzijn een fit-test doen, waar op basis van leeftijd en resultaat een beweegadvies werd gegeven. Daarnaast konden er verschillende oud- Hollandse spelletjes worden gespeeld en met een ouderenadviseur worden gesproken.
“Het idee achter de sport- en spelactiviteiten voor 60-plussers is ontmoeting, bewegen en vooral plezier met elkaar maken. In samenwerking met het zwembad wil KijkopWelzijn een extra plek ontwikkelen waar de Barendrechter met elkaar aan verschillende activiteiten kan deelnemen. Zo kan er wekelijks geklaverjast worden op woensdagavond van 19 tot 21 uur en wordt er binnenkort gestart met de ‘Kom Erbij Club’. De Kom Erbij Club is wekelijks op maandag van 10 tot 13.30 uur, inclusief lunch. Hier wordt gezellig een kopje koffie/thee gedronken, met elkaar in gesprek gegaan of er wordt een creatieve activiteit georganiseerd. De Kom Erbij Club is voor iedereen vanaf 55 jaar. Opgeven kan via wenv@kijkopwelzijn.nl of door te bellen met 0180 691 800.” vertelt Buurtsportcoach Wouter van der Pas.
Meer weten over de activiteiten van KijkopWelzijn of over het huren van de ruimte in het zwembad om een activiteit te organiseren? Neem dan contact op met
info@kijkopwelzijn.nl.