INGEZONDEN

Lindehoevelaan

"Graag wil ik reageren op het bericht "Lindehoevelaan verandert" in de schakel van 19 januari.
Ik ben inderdaad één van de nieuwe bewoners van het nieuwe Jagthuys. Ik wil graag benadrukken dat het hier niet alleen gaat om geluidsoverlast maar om de vaak zeer onveilige verkeerssituaties.

Op het fietspad langs de Jumbo met bovenaan een fietsverbod komen toch heel de dag fietsers naar beneden. Die zich dan letterlijk voor het verkeer van het onderlangs werpen terwijl automobilisten hen niet aan kunnen zien komen vanachter de Jumbo.
Het aan de verkeerde kant naar beneden rijden wordt niet gehandhaafd, sterker nog een enkele keer heb ik een handhaver aan de verkeerde kant naar beneden zien rijden op de fiets.
Het probleem is dat de fietsers die beneden bij de kruising aankomen ook menen voorrang te hebben omdat dit een voorrangskruising is en zij toch achter de haaientanden rijden?
Ook door de verouderde laadplaats van vrachtauto's die komen lossen bij de Jumbo en heel veel moeite moeten doen om achteruit vanaf de apotheek in te kunnen parkeren.
Op drukke dagen komt het voor dat er een vrachtauto staat te laden in de Jumbo ruimte, een vrachtauto aan de verkeerde kant voor de apotheek staat te wachten en er ook nog eens een aan de kant voor het appartement moet wachten.
Ook het verkeer dat vanuit de Zeeg komt. kan nu niet zien of ze de Lindehoevelaan veilig op kunnen rijden. Zie er dan als buschauffeur maar eens door te komen. Er ontstaan zo vaak gevaarlijke situaties en opstoppingen.

Jeannette van der Groef,
Barendrecht


Diaconaal Fonds

BARENDRECHT - De Stichting Diaconaal Fonds voor Bijzondere Noden Barendrecht is een initiatief van de gezamenlijke kerken. Het Fonds wil gezinnen en alleenstaanden met een laag besteedbaar inkomen helpen, als zij plotseling worden geconfronteerd met een materieel of financieel probleem en de voorliggende voorzieningen niet toereikend zijn.
diaconaalfondsbarendrecht.nl