Smitshoek speelde uit bij ODIN'59.
Smitshoek speelde uit bij ODIN'59. Foto:

Smitshoek boekt prima uitzege bij ODIN’59

BARENDRECHT - Smitshoek nam zaterdag in Heemskerk in de eerste helft de leiding, kwam in de tweede helft op achterstand, maar met twee knappe goals loodste Luigi Bruins de Oranje-Zwarten naar de overwinning.
Smitshoek had het initiatief in het begin van de wedstrijd. ODIN'59 wachtte wat af en loerde op de snelle omschakeling, daarin was het in de heenwedstrijd in augustus uiterst effectief geweest.
Smitshoek laat de bal aardig rondgaan. In de 22e minuut is het dan raak. Een hoge voorzet vanaf de rechterkant van Ryan Koolwijk kan door Joey Kleijn bij de tweede paal worden ingekopt voor de 0-1.
De tweede helft is van een heel ander kaliber met een hoge amusementswaarde, met over en weer veel kansen en doelpunten. ODIN'59 neemt in het begin echt het initiatief. In de 54e min. maakt het de 1-1. In de 64e minuut neemt ODIN'59 de leiding; een afstandsschot wordt door een Smitshoek been licht aangeraakt en van richting veranderd, Michael Termijn is daardoor kansloos 2-1. Vier minuten later krijgt Smitshoek een corner, de bal komt voor de voeten van Bruins die hard de gelijkmaker inschiet 2-2.
In de 84e min. krijgt Luigi Bruins de bal op een meter of twintig van de goal. Wat begint als een dribbel met de bal aan de voet, wordt een solo waarbij hij drie man passeert en geweldig afrondt met een krul in de verre hoek: 2-3.