Remon van Loon en Vitesse Leo van der Pol.
Remon van Loon en Vitesse Leo van der Pol. Foto:

Aad van Loon Sport steunt Vitesse

BARENDRECHT - De relatie tussen Aad van Loon Sport en Vitesse is op zijn minst zeer goed te noemen. De sportschool van Remon van Loon is al vele jaren een trouwe shirtsponsor bij Vitesse en heeft ook een aantal jaren het schutterstoernooi ondersteund. In de Corona tijd maakte zijn school dankbaar gebruik van de velden van Vitesse, toen er nog wel buiten op 1,5 meter gesport kon en mocht worden.
Zaterdag tekenden Remon van Loon en namens Vitesse Leo van der Pol het vernieuwde contract, waardoor Aad van Loon Sport de komende drie jaar shirtsponsor is van Vitesse C3. Tevens zal Remon van Loon dit voorjaar het geplande schoolkorfbaltoernooi van Vitesse (financieel) ondersteunen.

Wedstrijden
Vitesse heeft dankzij een wederopstanding bij Merwede in Sliedrecht goede zaken gedaan in de strijd om de titel: 21-22.
Lange tijd leek Merwede de druk op koploper VEO, dat later die avond verloor bij KCR, op te gaan voeren. De ploeg uit Sliedrecht stond het grootste deel van de wedstrijd op voorsprong en dacht met een gat van vier punten na rust de genadeklap uit te delen, maar dat was buiten de Barendrechtse wederopstanding gerekend.
De ploeg trok de nipte voorsprong over de streep en kwam na zes speelronden op tien punten, evenveel als koploper VEO.

Ook Vitesse 2 kon terugkijken op een uitstekend optreden.  De ploeg van Mandy Wigant dwong titelkandidaat Fortuna 3 tot het uiterste. De bezoekers kwamen zelfs op voorsprong, maar de Delftenaren bleken uiteindelijk te sterk.