Kickboksen voor beginners

BARENDRECHT – De Buurtsportcoach en het Jeugd- en Jongerenwerk van KijkopWelzijn organiseren vier weken lang gratis instaplessen Kickboksen. De lessen worden gegeven door een trainer van Kickboxing Barendrecht en zijn bedoeld voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar.
De laatste lessen vinden plaats op vrijdagmiddag 27 januari en 3 februari van 15.30 tot 16 uur in BLOK0180, Haarspitwei 9. Na afloop zijn er nog snacks voor tijdens Club Friday.
Schrijf in via Instagram:
@jongerenwerkbarendrecht of website: www.jongerenwerkbarendrecht.nl 


Uitslagen
Heerjansdam

HEERJANSDAM – Heerjansdam speelde dinsdag 17 januari op de Molenwei een oefenwedstrijd tegen Nieuwenhoorn (4e Divisie) en verloor met 0-1. De thuisclub was gelijkwaardig aan de ploeg die een klasse hoger speelt. Ronald Ouwens had na de rust pech met een schot tegen de paal en later scoorde Nieuwenhoorn de 0-1.
De competitiewedstrijd tegen CVV Zwervers van zaterdag 21 januari werd afgelast, omdat het veld in Capelle met een sneeuwlaag bedekt was. De nieuwe datum is nu vastgesteld op 18 februari.

Zaterdag 28 januari speelt Heerjansdam thuis tegen De Zwerver, aanvang: 14.30 uur. 


Wandelen door Barendrecht

BARENDRECHT – Op woensdagmorgen 1 februari kan iedereen meedoen aan een wandeling onder leiding van ervaren wandelaars. De start is om 9 uur vanaf de Waterpoort aan het Middeldijkerplein. De wandeling is door de mooiste plekken in de omgeving van Barendrecht. De te lopen afstand is ongeveer tien à twaalf kilometer. Het tempo en de afstand worden afgestemd op de mogelijkheden en wensen van de deelnemers. Onderweg wordt een pauze ingelast. De wandeling duurt tot rond 12 uur. 


Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief. Elke donderdagochtend De Schakel en de best gelezen verhalen van de website in je postbus:

www.deschakelbarendrecht.nl/nieuwsbrief/aanmelden