INGEZONDEN

Gezocht: telefonist(e) ANWB AutoMaatje

ANWB AutoMaatje is een vervoerservice waarbij vrijwillige chauffeurs minder mobiele plaatsgenoten vervoeren. De chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto. De chauffeur krijgt hiervoor een kleine onkostenvergoeding van € 0,35 cent per kilometer. AutoMaatje kan worden gebruikt voor een bezoek aan een ziekenhuis of dokter, maar ook om naar de kapper te gaan of om deel te nemen aan activiteiten in Barendrecht. Op maandag, woensdag en vrijdagochtend zit er bij KijkopWelzijn een telefonist(e)/planner om de verzoeken van de inwoners uit Barendrecht aan te nemen en te koppelen aan een chauffeur.

Om de ritten voor de chauffeurs van AutoMaatje in te plannen zijn wij op zoek naar een telefonist(e)/planner die op vrijdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur de telefoon van AutoMaatje aan wil nemen. Na het aannemen van de rit zorg je er voor dat de rit wordt ingepland bij één van de chauffeurs. Locatie van de werkzaamheden is op het kantoor van KijkopWelzijn aan de Binnenlandse Baan 30.

Wat zoeken wij?
Wij zoeken iemand die sociaal is en het leuk vindt om telefonisch contact te hebben met zowel cliënten als chauffeurs. Je kunt overweg met een computer. Uiteraard krijg je van ons uitleg over het programma waarin de ritten worden gepland. Hiervoor is geen specifieke kennis noodzakelijk.


Wat bieden wij
Als vrijwilliger van KijkopWelzijn krijg je ondersteuning in je vrijwilligerswerk waar je dat nodig hebt. Door het jaar heen worden diverse workshops/trainingen georganiseerd voor onze vrijwilligers waar je gratis bij aan kunt sluiten en ben je ook van harte welkom op onze jaarlijkse vrijwilligers barbecue.


Tijden
Vrijdagochtend van 9 tot 12 uur.

Voor meer informatie of om u aan te melden, kunt u contact opnemen met Marlies Burger op nummer 06-17123209 of mail naar m.burger@kijkopwelzijn.nl

Marlies Burger,
ANWB AutoMaatje