De mannen van Opmeer Isolatie hebben gloednieuwe bedrijfswagens.
De mannen van Opmeer Isolatie hebben gloednieuwe bedrijfswagens. Foto:

Samenwerking tussen Auto Hoogenboom en Opmeer Isolatie

REGIO - Door weer en wind ging Auto Hoogenboom op 12 januari om een mooie aflevering mogelijk te maken. Onder bizarre omstandigheden werden in de regen en storm maar liefst 10 Volkswagen Bedrijfswagens, 9 Transporters en 1 Caddy, door Auto Hoogenboom afgeleverd aan J. Opmeer Isolatie Rotterdam B.V.
Daarmee was de samenwerking tussen de twee Rotterdamse bedrijven officieel beklonken. Rob Oorschot en Richard Schenk (van Auto Hoogenboom en Auto Hoogenboom Lease) en Dennis Opmeer zijn met elkaar in contact gekomen via een gezamenlijke relatie, waardoor er een mooie, nieuwe samenwerking tot stand kwam.
Opmeer Isolatie is een van de meest gerenommeerde isolatiebedrijven in Rotterdam. In heel Rotterdam is het werk van Opmeer te zien. Zo heeft Opmeer gewerkt aan de Cooltower, de Montevideo, het PwC gebouw en nog veel meer Rotterdamse gebouwen. Voor de uitvoering van de werkzaamheden is het bedrijf afhankelijk van de inzetbaarheid en betrouwbaarheid van bedrijfswagens, om mensen en materieel te vervoeren. Auto Hoogenboom levert een breed scala aan bedrijfswagens én biedt wagenparkoplossingen die afgestemd zijn op de behoefte van de klanten.
Auto Hoogenboom, dealer van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens, heeft vestigingen in Rotterdam, Spijkenisse en Vlaardingen.
Zie ook www.
deschakelbarendrecht.nl