Ontmoetingsplek gaat open

BARENDRECHT – De ontmoetingsruimte in Borgstede is bijna klaar. De opening is gepland voor 31 maart. Dat maakte wethouder De Hoop maandag bekend.
De ontmoetingsruimte is bedoeld als ‘huiskamer’ voor de hele wijk.


Oude beelden van Lee Towers

BARENDRECHT - Twintig jaar geleden trad Lee Towers op tijdens een sponsordag voor het Golfcenter Rhoon. Dat optreden is in opdracht van de voormalige Barendrechtse RTV zender LOCOM door Broodkast videoproducties in een filmpje vastgelegd.
“Jaren geleden is die film, samen met andere LOCOM filmpjes bij mij terecht gekomen en het leek mij, en Broodkast filmproducties, leuk om deze mooie terugblik nu te publiceren op mijn website”, vertelt filmverzamelaar Bas Romeijn. De beelden zijn te zien op:
basromeijnfilms.
blogspot.com


Openbare repetities bij harmonie

BARENDRECHT – Harmonievereniging Barendrecht houdt van 27 maart tot en met 1 april openbare repetities. Belangstellenden kunnen vrijblijvend bij alle lessen komen kijken. 


Kids Disco

BARENDRECHT - In samenwerking met Blok 0180 organiseert Dansschool Jaques Dance Passion weer een Kids Disco voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. De disco wordt gehouden vrijdag 17 maart van 19 tot 22 uur in Blok0180 aan de Haarspitwei. Toegangsprijs 7 euro (contant).