De bus staat klaar voor het jaarlijkse uitje.
De bus staat klaar voor het jaarlijkse uitje. Foto:

Zorgnijverij kan met de bus naar Avifauna

BARENDRECHT - De Zorgnijverij had op woensdag 1 maart het jaarlijkse uitje met 27 mensen van de dagbesteding. Ze gingen naar Avifauna.

Voor het huren van een bus ontbrak het budget. Daarom werd een beroep gedaan op het netwerk van de Barendrechtse Uitdaging. 

Umair Chaudhry, commercieel directeur van Kyocera Document Solutions en nieuw matchgroeplid van de Barendrechtse Uitdaging, zag de uitdaging en kende de Zorgnijverij inmiddels al van de Barendrechtse beursvloer waar hij kennismaakte met Erna de Keijzer. Umair heeft een groot netwerk en besloot om Jan Hofstede, CEO van Zeeuw & Zeeuw te vragen of de Zeeuw & Zeeuw bus hiervoor kon worden ingezet. De eigenaar van die bus, Mimoun Maimouni van Gorse Tours B.V. heeft daarop belangeloos één van zijn bussen beschikbaar gesteld voor die dag.

 Erna de Keijzer: “ Wat een mooie match. De mensen van de Zorgnijverij hebben een geweldige dag uit gehad en zijn heel blij met de mannen die dit mogelijk maakte. Uiteraard zijn de mensen van de houtwerkplaats van de Zorgnijverij aan de slag gegaan voor deze mannen. “

Meer informatie over de Barendrechtse Uitdaging: www.
barendrechtseuitdaging.nl