Open dag bij Tennisvereniging Barendrecht

BARENDRECHT - Tennisvereniging Barendrecht houdt op zaterdag 25 maart van 10 tot 11.30 uur een open dag. De vereniging biedt tennis voor alle leeftijden. Er zijn actieve leden van 5 tot 85 jaar. Zaterdag kan kennis gemaakt worden met de trainers en is er een rondleiding. De jeugd van TVB staat klaar om de aanwezige kinderen rond te leiden. Wie zaterdag lid wordt, betaalt geen inschrijfgeld. Dit geldt voor zowel senioren als voor de jeugd en ook krijgen nieuwe leden een passend cadeautje.

TVB is gevestigd aan de Graaf Adolfstraat 4.

Heerjansdam wint bij Nieuw Lekkerland

HEERJANSDAM - Heerjansdam speelde zaterdag uit tegen het altijd lastig te bespelen Nieuw Lekkerland en de ploeg van trainer Ben Mierop was goed bij de les, want het werd 0-3.

De thuisclub had uit de laatste vier wedstrijden 12 punten gepakt, terwijl De Dammers er ‘maar’ acht pakten. Heerjansdam besefte goed wat er op het spel stond en pakte vanaf het begin de zaken goed en geconcentreerd aan.

In de 9e minuut al leek Luke Homan op de 0-1 af te stevenen. Na een prima actie, waarbij hij ook keeper Nick Schutte al voorbij was, maakte de middenvelder een loopactie te veel en redde Schutte alsnog. Zes minuten later scoorde Homan toch 0-1.

Die voorsprong gaf duidelijk meer vertrouwen.

Tweede helft

Na de rust ging de ploeg van trainer Ronald Hulsbosch opportunistischer spelen, met voorzetten en lange ballen in het strafschopgebied.
Nieuw Lekkerland gaf soms wat onrust, maar Heerjansdam bleef de wedstrijd controleren. Twintig minuten voor tijd had Jarno Visser pech, want na een schitterende actie schoot hij hard tegen de paal. Vier minuten later toch de 0-2. Toen Homan, na een voorzet van Erriani, raak kopte.

Net voor de blessuretijd speelde Gianni Straal invaller Milan van den Berg aan. Keeper Schutte redde eerst nog, maar was kansloos toen de jonge aanvaller uit de rebound toch scoorde: 0-3.

Zaterdag 25 maart speelt Heerjansdam thuis tegen SVOD '22, aanvang: 14.30 uur.