Kruiwagen als symbool van netwerken

(Vervolg van de voorpagina.)
De kruiwagen is hét symbool van netwerken. Present vraagt bedrijven om mee te doen aan de 'kruiwagenchallenge' en aan de slag te gaan met maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Ondernemers dagen collega's uit om met hun team een vrijwilligers-project te doen via Present. Dit maken zij zichtbaar door een kleine Present-kruiwagen in hun bedrijf te stallen en daarna naar een andere ondernemer te ‘rijden'. Fortune Coffee en de GKB-Groep zijn de eerste ondernemers die de uitdaging aangaan. Present hoopt dat er nog veel bedrijven zullen volgen.

Voorzitter Petra Teunissen van Present: "Een kruiwagen staat symbool voor een beetje hulp, voor een zetje in de goede richting. Dat is wat Present-vrijwilligers doen als zij zich inzetten voor een dorpsgenoot. Voor vrijwilligers betekent een kruiwagen nog meer. Met een kruiwagen voeren zij ladingen snoeiafval en puin af. Of ze brengen juist iets: blikken verf en vrolijke plantjes. Een kruiwagen staat voor samenwerken en moeilijke klussen lichter maken. En van plezier met elkaar, want je kunt er natuurlijk ook mensen in vervoeren die aandacht brengen. Daarom is de kruiwagen hét symbool van het jubileumjaar van Present.”
www.presentbarendrecht.nl