Het Dagorkest speelt in Smitshoek.
Het Dagorkest speelt in Smitshoek. Foto:

Sportgala komt terug

BARENDRECHT – Op vrijdag 9 juni vindt de 44ste editie van het Sportgala plaats. 

Het jaarlijkse feestje waar bijzondere sportprestaties als sportkampioenen in het zonnetje worden gezet, keert na een korte periode van afwezigheid weer terug in Theater Het Kruispunt.
Ook deze editie staan verschillende categorieën centraal. Zo kunnen er kandidaten aangedragen worden voor de volgende thema’s: Sportman van het jaar, Sportvrouw van het jaar, Gehandicapte sporter van het jaar, Sportploeg van het jaar, Sportvrijwilliger van het jaar, Sporttalent van het jaar en Sportcoach van het jaar 2022-2023.
De organisatie van het Sportgala (de Buurtsportcoach, het Sportcafé en Gemeente Barendrecht) roept de Barendrechtse sportsamenleving dan ook op alle ‘bijzondere' sportprestaties aan te melden.
Het aanmelden van kandidaten kan via de website www.kijkopwelzijn.nl/sportgala. Tevens staan hier de voorwaarden waar een sportprestatie aan moet voldoen en een overzicht van oud-winnaars. De uiterste aanmelddatum is 1 juni 2023.


Muzikale belevenis op CBS Smitshoek

BARENDRECHT - Vrijdag 17 maart hebben leerlingen van CBS Smitshoek kunnen genieten van een concert door het Dagorkest van Harmonievereniging Barendrecht. Zij brachten het verhaal van Rapunzel middels prachtige muziekstukken.