Gevoel voor Muziek wordt eenmalig Gevoel voor Bevrijding

BARENDRECHT - Luisterden de mensen tijdens de tweede wereldoorlog naar muziek? Was er eigenlijk wel een mogelijkheid om met muziek in aanraking te komen? Vanzelfsprekend is er altijd muziek geweest al was het niet altijd toegestaan ernaar te luisteren. Het populaire muziekprogramma ‘Gevoel voor Muziek’ brengt in de week waarin we herdenken en de vrijheid vieren een speciaal programma ‘Gevoel voor Bevrijding’. Op zondag 7 mei hoort men muziek uit de periode 1939 – 1946. Muziek welke de mensen hoop gaf. Een bijzonder programma met twee uur lang muziek welke met gevoel is gemaakt. Muziek o.a. van Anne Shelton, Dick Haymes, Orkest Piet van Dijk, Flanagan & Allen, Vaugh Monroe en vele anderen. De presentatie is in handen van René Toonen terwijl Hans van Hengel voor deze keer de techniek zal verzorgen.
Het programma is te beluisteren op Exxact Barendrecht op zondag 7 mei van 10 tot 12 uur met om 22 uur de herhaling. De uitzendingen van Exxact kunt u overal beluisteren. Alle informatie staat op www.exxact.nl.


Kookles voor mannen bij KijkopWelzijn

BARENDRECHT- KijkopWelzijn is op zoek naar een vrijwilliger die mannen die (bijna) niet kunnen koken de basis wil leren. Dit op een ontspannen manier, gezellig mannen onder elkaar. De precieze invulling en startdatum van deze activiteit moeten nog bepaald worden en wordt afgestemd met de vrijwilliger. Wel is al bekend dat de activiteit op maandagochtend in BLOK0180 zal plaatsvinden.

Interesse? Stuur dan een mail naar wenv@kijkopwelzijn.nl. Ook vrijwilligers die de heren willen koken, kunnen zich aanmelden.