Kampioenen,
Kampioenen, Foto: KATRIN PEIJER

DG1 van ZPB nu al kampioen

BARENDRECHT - Het waterpoloteam DG1 van ZPB H&L Productions is kampioen geworden. Onder leiding van Jakline de Bruijn en Vincent Ouwens waren ze al enkele wedstrijden voor het einde van de competitie niet meer in te halen. In een sfeervol en vol Inge de Bruijn zwembad versloegen ze in de laatste wedstrijd van het seizoen ZVL-1886 Center uit Leiden met 15-5. Hiermee bleef het team ongeslagen en bereikte het tevens de indrukwekkende mijlpaal van 400 gemaakte doelpunten.
Het waterpoloteam, bestaande uit jongens en meiden tussen de 11 en 12 jaar oud, bereidt zich momenteel voor op het NK dat op 3 en 4 juni plaatsvindt in hun eigen Inge de Bruijn zwembad. Ze gaan er alles aan doen om de titel van vorig jaar te prolongeren.


Brad Wilson Band bij L’Esprit

BARENDRECHT - Zondagmiddag 7 mei speelt vanaf 15 uur de Amerikaanse zanger/gitarist Brad Wilson met zijn band op het podium van De Beuk/L’Esprit aan de 1e Barendrechtseweg 55.
De entree is 10 euro, maar inwoners van Barendrecht en Heerjansdam mogen bij een eerste bezoek voor slechts 5 euro naar binnen. Graag reserveren via
jan.lesprit@upcmail.nl.