Na zes weken inzamelen zijn er genoeg spullen voor de bazar. (foto: Arnold Sluijs)
Na zes weken inzamelen zijn er genoeg spullen voor de bazar. (foto: Arnold Sluijs) Foto: Arnold Sluijs

Laatste kans voor inleveren van spullen voor de Bethelbazar

BARENDRECHT - Vrijdag 5 mei, tussen 19 en 20.30 uur, is de laatste kans om spullen voor de Bethelbazar in te leveren bij de containers op het plein bij de Bethelkerk.

Al heel veel mensen hebben gereageerd op de oproep door mooie spullen in te leveren. Zodoende is er op 12 en 13 mei een mooi aanbod op de tweedehands markt buiten en de verkoop binnen met o.a. de winkel van Sinkel waar nieuwe spullen te koop worden aangeboden. 

Er is nog wel behoefte aan boeken voor de tweede hands markt en antiek, curiosa, vintage en brocante spullen voor de verkoop binnen. Voor de overige geldwervingsactiviteiten tijdens de bazar zijn andere manieren om aan spullen te komen. Veel materialen voor de bazar en prijzen voor het Rad van avontuur zijn geschonken door sponsoren. De levensmiddelenpakketten worden samengesteld uit de opbrengst van de supermarktactie. Ingezamelde zegels en bonnen worden ingewisseld voor prijzen voor het rad. Daarnaast zijn veel vrijwilligers jam gaan koken Anderen hebben sieraden of andere crea artikelen gemaakt.

De vrijwilligers van de bazarcommissie beleven er ook dit jaar weer veel plezier aan om met z’n allen een bazar voor te bereiden, maar voor hen staan de goede doelen voorop: Stichting Khaki fonds, (Onderwijs voor weeskinderen in Soedan en Congo), Moldovan Christian Aid (Jongeren helpen zieke en eenzame ouderen) en het fietsenproject van Kledingbank Uniek.

Voor informatie over de Bethelbazar; Leen Pot: 06-39894138.