PCOB gaat naar Volendam

BARENDRECHT - Op donderdag 1 juni a.s. is er weer een dagje uit georganiseerd, ditmaal naar Volendam. Een dagtocht vol Hollandse gezelligheid en lekker eten. Het historisch hart van het Paviljoen wordt gevormd door de rokerij waar al meer dan 150 jaar verschillende vissoorten worden gerookt waarvan de paling ongetwijfeld de bekendste is.

Het gezelschap rijdt in een luxe touringcar richting Volendam waar ze naar verwachting om 12.15 uur in Stompetoren in het nieuwe Grand Café de lunch zullen nuttigen. Om 13.30 uur rijden zij dan door naar Volendam om om 14.30 uur bij Paviljoen Smit Bokkum voor een proeverij en rondleiding aan te komen. Dit paviljoen in Volendamse stijl is werkelijk uniek, de palingrokerij is beroemd over de hele wereld om zijn verse paling. Om 16.30 uur rijden ze met de touringcar via een leuke route naar Ankeveen. Om 17.30 uur komen ze aan bij restaurant de Drie Dorpen voor een driegangen-diner. 

Er gaan zoals altijd twee (gediplomeerde) begeleiders mee, zodat ook voor degenen die kampen met beperkingen er voldoende hulp is. De verwachte thuiskomst zal rond 21 uur zijn.

Op donderdag 1 juni vertrekt de bus om 10.30 uur vanaf de parkeerplaats voor het theater Het Kruispunt, Middenbaan 114 in Barendrecht.

Meer informatie of opgeven via 06-555 98673 of info@handinhandreizen.nl.  De kosten van dit uitje bedragen in totaal 75 euro inclusief busreis, lunch, het driegangen-diner en bezoek aan de rokerij.


Toneelstuk Nureyev in
Het Kruispunt

BARENDRECHT - Jan Kooijman is sinds februari 2023 te zien in het nieuwe Nederlandse toneelstuk Nureyev, gebaseerd op het leven van de wereldberoemde balletdanser Rudolf Nureyev. De voorstelling wordt geschreven door Allard Blom en geregisseerd door Martin Michel. De twee balletdansers dansen choreografiee¨n van Rinus Sprong.

Nureyev is op zaterdag 13 mei om 20.15 uur te zien in Theater Het Kruispunt. www.theaterhetkruispunt.nl.