Babs is de oudste kat van De Dierenstee.
Babs is de oudste kat van De Dierenstee. Foto:

Babs is een gevoelige oude dame

REGIO - Van alle katten die in De Dierenstee op een nieuw thuis wachten, is poes Babs met haar veertien jaar de oudste. Ruim veertien jaar zelfs. Babs is een gevoelige dame. Ze ervaart snel stress en helaas heeft ze de afgelopen periode ook een nare en stressvolle situatie meegemaakt. Dat merk je niet alleen aan Babs, je ziet het ook aan haar, want haar vacht vertoonde bij binnenkomst kale plekken van het veelvuldig likken. Maar de vacht groeit gelukkig weer aan.
De medewerkers van De Dierenstee hebben haar inmiddels leren kennen als een lieve en aanhankelijke poes, die ook van zich af kan bijten als ze ergens geen zin in heeft. Misschien is dit ook een uiting van alles dat Babs de laatste tijd heeft meegemaakt en daarom zijn veel liefde en rust zo belangrijk voor haar. Laat Babs lekker haar gang gaan en ze komt je absoluut opzoeken voor een kroel en gezelligheid!
Passend bij haar leeftijd heeft Babs lichte staar en is ze niet meer zo sterk in haar achterlijfje. Wie kan Babs rust en liefde bieden?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, tel. 0186 - 655 150, email: info@dierenstee.nl
www.dierenstee.nl