Tennis bij Heer Jan.
Tennis bij Heer Jan. Foto:

Heer Jan biedt zomeruitdaging

HEERJANSDAM - Heer Jan biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen spelen en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.
De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van mei tot en met september waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast bieden we minimaal 1 tennisles/clinic onder begeleiding van een gecertificeerde trainer of ervaren tennisspeler en kunnen zij mee doen aan het Zomer Challenge eindtoernooi. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is.
Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Meer informatie en aanmelding bij Krijna Robbe via 078-6771181 of via e-mail ledenadministratie@tvheerjan.nl


ZPB EG1 speelt om het NK

BARENDRECGHT - Komend weekend speelt het 1e E team, jongens en meiden gemengd onder 11 jaar, van ZPB H&L Productions hun Nederlands kampioenschap in Hilversum.
Dat ze eerste zouden worden in de competitie werd pas in de laatste speelronde bekend. Samen met ZVVS gingen zij de strijd aan. Na de laatste wedstrijd hadden beide teams een gelijk aantal punten. Dus gin het om onderling resultaat. Beide teams hadden elk een wedstrijd gewonnen dus kwam het op het onderlinge doelsaldo uit. De jongens en meiden van ZPB hadden uit met 3-7 gewonnen maar thuis met 4-7 verloren. Dit betekende dus dat ZPB op 1 doelpunt verschil kampioen werd van de eerste klassen A.
Dit betekent deelname aan het NK, dat komend weekend, 13 en 14 mei, in Hilversum plaats gaat vinden.
Zaterdag om 16.11 uur speelt ZPB tegen ZVL uit Leiden. Arethusa is om 17.16 uur de volgende tegenstander. De Houtrib en BZC Brandenburg zijn respectievelijk om 19.18 en 20.29 uur de laatste tegenstanders. De indeling van de wedstrijden op zondag hangt af van de uitslagen op zaterdag.