(Foto: Ronald Hooijmeijer)
(Foto: Ronald Hooijmeijer) Foto:

Vrijheidsvuur onthaald

BARENDRECHT - Op Bevrijdingsdag, vrijdag 5 mei, werd een aantal activiteiten in de Oude Dorpskern van Barendrecht gehouden in verband met Bevrijdingsdag.
De dag begon met een Vrijheidsontbijt, daarna werd het Vrijheidsvuur onthaald door de lokale loopgroep BaRUNdrecht-team315 en vervolgens vond het nog een Bevrijdingsconcert plaats van Harmonievereniging Barendrecht.


Blokfluitles bij harmonie

BARENDRECHT - Harmonievereniging Barendrecht start op woensdag 17 mei een nieuwe blokfluitcursus. Kinderen vanaf groep 4 kunnen hier spelenderwijs kennismaken met het bespelen van een instrument in de blokfluitgroep.
De lessen duren 3 kwartier en worden wekelijks gehouden op woensdag van 15.30 tot 16.15 uur. Het is ook mogelijk om individuele blokfluitlessen te volgen op andere dagen van de week, dag en tijd gaan in overleg met de docente. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen.
Neem voor aanmelding of informatie contact op met Maria Prooi (06 42412638), mail naar info@harmoniebarendrecht.nl of schrijf in via harmoniebarendrecht.nl.