Programma Bethelbazar 12 en 13 mei

BARENDRECHT – Op vrijdag 12 mei gaan om 19 uur de hekken open van het parkeer terrein van de Bethelkerk en start de Bethelbazar.

Er is zoveel aangeleverd, dat niet alles vrijdag al geplaatst kan worden. Zaterdagmorgen vroeg worden de voorraden op de kramen weer aangevuld. De Bethelbazar biedt veel meer dan alleen de tweedehands markt: de bazarcommissie heeft een mooi en breed programma aan activiteiten buiten en binnen samengesteld:

Vrijdag is er van 19 tot 21 uur de tweedehands markt, planten, elektra, antiek en curiosa, stoffen, zelfgemaakte sieraden, jam en andere crea artikelen, groente en fruit, poffertjes, en de Winkel van Sinkel met nieuwe artikelen.
Van 19.45 tot 20.15 uur zijn er kinderrondes bij het rad van avontuur waarbij altijd een leuke prijs te winnen is. Van 21 tot 22.30 uur draait het rad van avontuur met leuke en lekkere prijzen.

Zaterdag 13 mei is er van 10 tot 16 uur de tweedehands markt. Van 11 tot 14 uur zijn er versnaperingen op de food markt snacks, lunch of een ijsje.
Van 15 tot 16 uur worden de spullen van de tweedehands markt per doos verkocht. Van 20 tot 22.3o uur draait het rad van avontuur met leuke en lekkere prijzen.

De opbrengst is voor Stichting Khaki fonds, (Onderwijs voor weeskinderen in Soedan en Congo), Moldovan Christian Aid (Jongeren helpen zieke en eenzame ouderen) en het fietsenproject van Kledingbank Uniek.
Het adres van de Bethelkerk is Schaatsbaan 1.