Het team HCB MO18-1.
Het team HCB MO18-1. Foto:

HCB hockey meiden naar landelijke finale

BARENDRECHT - Met nog vier wedstrijden te gaan is HCB MO18-1 nu al zeker van een plaats in de Super O18 finales.

Hier spelen de acht beste meisjes teams uit de Super O18 klasse tegen elkaar. Super O18 is een landelijke competitie en het op één na hoogste niveau in Nederland.
Het Barendrechtse team, onder leiding van Vincent Langenhuizen en Floris Roos staat momenteel bovenaan de ranglijst. Welliswaar met hetzelfde aantal punten als nummer twee Gooische Hockey Club, maar met een wedstrijd minder gespeeld.
De twee beste teams uit de poule mogen op zaterdag 17 juni meedoen aan de Super O18 finales. Dat HCB MO18-1 één van die teams is, is al zeker. Een leuke bijkomstigheid is dat hockeybond KNHB, HC Barendrecht al eerder aanwees als gastclub voor deze finales.


Uitslag Duivenvlucht

BARENDRECHT - Met ideaal weer gingen er zaterdag in het Noord-Franse Niergnies duiven los. Er vlogen 35.800 Zuid-Hollandse duiven, van de Hoekse Waard 3.687 en van Barendrecht e.o. 723
De eerste en tweede prijs algemeen was voor A.v. Berkel (ook 1 en 2 in West ,3e- 8e HW). De derde prijs algemeen was voor D . Lodder (1e Oost , 3 e Oost, 2 e Drechtsteden). Tweede in Oost werd R van Gelder (21e in HW). Beste Hokprestatie: eerste P. van Gelder, tweede D. Lodder.