Frost is nog wat wereldvreemd.
Frost is nog wat wereldvreemd. Foto:

Frost is grote knuffelbeer

REGIO - Frost woont al bijna vier maanden in De Dierenstee, maar er is nog nauwelijks interesse in hem geweest. Onbegrijpelijk, want Frost is een lieve hond. 

Misschien schrikt zijn formaat mensen een beetje af, want Frost is een kruising berghond en dus een flinke knul. Maar er zit totaal geen kwaad in deze grote knuffelbeer. Het is dan ook bijna niet voor te stellen dat deze flinke kerel, die vrij zeker overkomt, van de meest vreemde dingen schrikt.
Frost is nog wat wereldvreemd en dat komt omdat hij onvoldoende is gesocialiseerd. Er is nauwelijks met hem getraind, iets waar men in De Dierenstee uiteraard mee is gestart. In de opvang wordt Frost vertrouwd gemaakt met dingen die hij eng vindt en dat kan van alles zijn, van een fiets tot een stukje plastic.
Gelukkig boekt Frost vooruitgang, maar zijn nieuwe baas moet zich wel realiseren dat er nog veel tijd gaat zitten in het trainen. Maar wie tijd en aandacht in Frost steekt, krijgt daar een geweldig maatje voor terug!

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, tel. 0186 - 655 150, email: info@dierenstee.nl
www.dierenstee.nl