Werner en Jacqueline.
Werner en Jacqueline. Foto:

Wandelaars bedanken Jacqueline en Werner

BARENDRECHT - Vanuit wandelsportvereniging CWSV Marijke hebben Jacqueline en Werner 18 jaar lang, om de week, op woensdagochtend een wandeling in Barendrecht ‘voorgelopen’.

Iedere keer vond Werner wel een leuk restaurant waar de wandelaars gezellig koffie dronken. De wandelgroep groeide van 8 naar 18 soms meer dan 20 personen. Nu hebben zij aangegeven te stoppen met deze wandelingen.

De wandelaars vonden het erg jammer en hebben gezorgd voor een afscheidsverrassing. Jacqueline en Werner mogen samen een pannenkoek te gaan eten bij restaurant de Wensboom. Daar zijn zij ook met bloemen en cadeaus verrast.


Kom Erbij Club voor senioren

BARENDRECHT- De Kom Erbij Club is voor zelfstandig wonende senioren in Barendrecht die het leuk vinden om wekelijks bij elkaar te komen voor een praatje, spelletje of creatieve activiteit. De dag verloopt volgens een programma maar er is zeker ruimte voor inbreng van de deelnemers.
Voor deze activiteit is KijkopWelzijn opzoek naar een vrijwilliger die het leuk vinden om gastvrouw/-heer te zijn bij deze gezellige club. Als vrijwilliger zorgt men voor de koffie en thee, geeft de deelnemers persoonlijk aandacht en biedt ondersteuning bij activiteiten als dat nodig is. Daarnaast wordt er gezamenlijk geluncht. De activiteit vindt plaats op maandagochtend in het Inge de Bruijn zwembad.
Interesse? Stuur een mail naar wenv@kijkopwelzijn.nl.


Informatie over Voedselbank

Wie maandelijks tekort komt voor eten en drinken, kan contact opnemen met de voedselbank. Verdere informatie op: www.
voedselbankbarendrecht.nl