Pearl Jozefzoon en Sharon Kips.
Pearl Jozefzoon en Sharon Kips. Foto:

Tom Parker Tribute concert

BARENDRECHT - Op zaterdagavond 17 juni zal het theater Het Kruispunt het toneel zijn voor een onvergetelijke avond vol meeslepende muziek van Tom Parker en zijn New London Chorale.

Het Tom Parker Tribute concert keert terug voor haar tweede editie en belooft wederom een spectaculaire viering te worden van de prachtige muziek van Tom Parker. Het concert is een eerbetoon aan de in 2013 overleden Britse musicus.

Tom Parker is bekend als oprichter van The New London Chorale waarmee hij meer dan dertig jaar optrad. Met projecten als The Young Messiah, The Young Amadeus en The Young Verdi hadden ze veel succes. De manier waarop Parker klassieke muziek pop laat ontmoeten leverde hem veel bekendheid op.

Na het succes van het eerste Tom Parker Tribute concert in 2022, kijken muziekliefhebbers vol verwachting uit naar deze tweede editie. Het concert brengt een eerbetoon aan de unieke nummers van Tom Parker, uitgevoerd door getalenteerde solisten, orkest en projectkoor.

De gerenommeerde zangeressen Pearl Jozefzoon en Sharon Kips zullen schitteren op het podium, vergezeld door het projectkoor. Pianist Arjan Huizer zal het gezelschap begeleiden met zijn virtuoze spel, ondersteund door het orkest en de band. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Martin Zonnenberg.
Zowel Sharon Kips als Pearl Jozefzoon hebben bekendheid verworven door hun opvallende optredens in talentenjachten op televisie. Arjan Huizer geniet steeds meer bekendheid door zijn enthousiaste improvisaties op piano en orgel. Martin Zonnenberg, een ervaren dirigent, pianist en organist, zal zijn expertise inzetten om het beste uit alle muzikanten te halen en een onvergetelijke ervaring te creƫren.

Het Tom Parker Tribute concert biedt het publiek een unieke gelegenheid om te genieten van de mooiste muziek van Tom Parker, uitgevoerd door een ensemble van getalenteerde artiesten. Dit bijzondere concert zal plaatsvinden in theater het Kruispunt in Barendrecht en belooft een avond te worden die recht doet aan het erfgoed van Tom Parker.

Mis deze bijzondere gelegenheid niet en beleef een avond vol emotie, passie en muzikale vreugde tijdens het Tom Parker Tribute concert op zaterdag 17 juni 2023. Kaarten zijn verkrijgbaar via  
www.theaterhetkruispunt.nl