BVV Barendrecht G1.
BVV Barendrecht G1. Foto:

Barrhopoort houdt Brielsemeertocht

BARENDRECHT - TC Barrhopoort houdt op zaterdag 27 mei de Brielsemeertocht. Het is een fietstoertocht door de grienden van IJsselmonde, de polders van Voorne-Putten, de duinen van Oostvoorne en over de Maasvlakte.

Vanaf het clubhuis van fietsvereniging TC Barrhopoort worden twee routes langs de Oude Maas uitgezet richting Hoogvliet. De afstand van 75 kilometer maakt een lus naar Zuidland. De route van 125 kilometer gaat door de polders naar Oostvoorne.  De route van 125 kilometer maakt een lus langs het slufterdepot op de Maasvlakte. De routes zijn volledig uitgepijld met bordjes.
Inschrijven voor de tocht kan in het clubhuis. Deelnemers aan de 75 kilometer starten tussen 8 en 10 uur. Deelname kost 3 euro voor leden van de NTFU en 5 euro voor niet-leden. Deelnemers aan de 125 kilometer starten tussen 8 en 9 uur. Deelname kost 5 euro voor leden en 6 euro voor niet-leden.
www.barrhopoort.nl 


BVV Barendrecht G1 kampioen

BARENDRECHT - BVV Barendrecht G1 is zaterdag 13 mei kampioen geworden in de 1e klasse - 03.
Na eerdere overwinningen tegen Club Brugge en KV Rupel Boom in Belgiƫ, is ook in de eigen competitie een mooi resultaat neergezet. Na terugkeer in de kantine van de BVV werd dan ook samen met de teamleden van G2 alvast een klein feestje gevierd.