Smitshoek speelde gelijk in Vlaardingen.
Smitshoek speelde gelijk in Vlaardingen. Foto:

Teleurstelling bij Smitshoek

BARENDRECHT - Vele scenario’s deden voorafgaande en tijdens de wedstrijd van Smitshoek afgelopen zaterdag de ronde. Als de concurrentie zou verliezen en Smitshoek winnen zou er nog uitzicht zijn op het behalen van de laatste periodetitel. Om zelf hierin de regie te behouden moest er wel gewonnen worden van Zwaluwen, altijd een vervelende tegenstander voor de ploeg van trainer Edwin de Koning van Smitshoek. Dat bleek ook wel weer, want Smitshoek kwam wederom niet tot winst in Vlaardingen en moest genoegen nemen met een 1-1 eindstand. Niet genoeg voor een goede uitgangspositie voor het veroveren van de laatste periodetitel.

Teleurstelling alom bij spelers, staf en supporters na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pieter van Veelen. De eindstand van 1-1 is niet voldoende voor Smitshoek, wel voor Zwaluwen die de competitie nu rustig kunnen uitspelen. Op basis van hun inzet vooral de 2e helft een terechte uitslag. Bij Smitshoek speelden een aantal spelers helaas niet op hun niveau en kon men de voorsprong, de mooie uitgangspositie dus ook niet vasthouden.
Rest komende zaterdag nog de laatste wedstrijd van deze competitie, thuis tegen Nieuwenhoorn. Deze ploeg staat bovenaan in de 3e periode en heeft dus nog iets om voor te spelen. Smitshoek-Nieuwenhoorn begint op 27 mei om 14.30 uur.