Cooper is een lieve senior.
Cooper is een lieve senior. Foto:

Cooper verdient rustige plek

REGIO - Het oudste dier dat in De Dierenstee op een nieuw thuis wacht is Cooper, een Jack Russell terriĆ«r van veertien jaar oud. 

Cooper moest onverwacht afscheid nemen van zijn baas, bij wie hij echt altijd in de buurt was. Hij is het dus niet gewend om alleen te zijn. Het is voor deze lieve senior dus heel belangrijk dat hij zijn oude dag mag doorbrengen bij iemand die echt alle tijd voor hem heeft.
Cooper kan soms wat eenkennig zijn, maar is bovenal een hele lieve en sociale knul. Voor Cooper wordt dan ook iemand gezocht die hem zo min mogelijk alleen laat en waar hij heerlijk mee kan kroelen en korte wandelingetjes mee kan maken.
Lange wandelingen kunnen helaas niet meer, want Cooper heeft last van een lekkende hartklep en krijgt hiervoor medicatie. Het samenwonen met een andere hond is Cooper niet gewend, maar wellicht kan hij bij een oudere en net zo rustige soortgenoot worden geplaatst. Het belangrijkste is echter een rustige en liefdevolle plek.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, tel. 0186 - 655 150, email: info@dierenstee.nl
www.dierenstee.nl