team JO17-1 van Heerjansdam.
team JO17-1 van Heerjansdam. Foto:

Heerjansdam JO17-1 tweevoudig kampioen

HEERJANSDAM – Het team JO17-1 van Heerjansdam is tweevoudig kampioen geworden in de 2e klasse. Afgelopen zaterdag werd de gedroomde dubbel in een droomjaar gevierd op een droomdag. Eerst op strand Rockanje daarna op een uitzinnige Molenwei.

"Het is een team dat steeds leverde op de juiste en meest spannende momenten. Ook in dè wedstrijd van het jaar. Het waren ook die dag kerels die knap presteerden in de finale der finales op 22 april tegen DVO ‘60 in Roosendaal. Onder moeilijke omstandigheden, extreem klein veld als een knollentuin en een partijdige scheids werd 5 minuten voor tijd de bevrijdende 1-2 gescoord”, aldus trainer Michiel Klop.

Zaterdag werd het kampioenschap en seizoen eerst op strand Rockanje gevierd met een heerlijk ochtendje Beach Games, waaronder uitdagende kopspelletjes, partijtjes en Voetvolley en Ronde tafel Voetvolley knock out. Met de uiteindelijk winnaar, Martijn Renes, die de schaal die aan het eind van de dag op het kampioenenbal uitgereikt werd, mee naar huis mocht nemen.

Tijdens een lunch in strandtent Egbert aan Zee werden alle spelers 1-op-1 door de trainers toegesproken en kregen ze namens alle ouders een persoonlijke beker uitgereikt.