Voor elke deelnemer is er een afstand.
Voor elke deelnemer is er een afstand. Foto:

Fiets4daagse van 26 tot en met 29 juni

REGIO - De 41ste Fiets4daagse - met verrassende elementen waar onder een puzzel oplossen, diverse verrassingen onderweg, verloting met mooie prijzen voor iedere deelnemer - heeft nog steeds de voorinschrijfprijs van 5 euro.

De verschillende routes die verreden kunnen worden zijn gericht op de regio. Met de keuzemogelijkheden van de diverse afstanden, 15, 30 of 60 kilometer, is er voor elke deelnemer wel een afstand die haalbaar is. De voorinschrijving is tot en met zaterdag 24 juni, maar daarna kan men bij de start ook nog inschrijven. Alle dagen meerijden is niet verplicht. De starttijd ligt tussen 17.30 en 19 uur.

Voorinschrijving

De Fiets4daagse start op maandag 26 juni en eindigt op donderdag 29 juni door de dan altijd feestelijke en verkeersvrije Mauritsweg en Vlasstraat. De deelnemers kunnen zich voor 5 euro inschrijven bij één van de inschrijfadressen in Ridderkerk, Bolnes, Slikkerveer, Rijsoord, maar ook in Barendrecht (De Weypoort en World of Bikes), Heerjansdam (Restaria Liedorp en Van der Burg Tweewielers), H.I. Ambacht en Zwijndrecht.

www.fiets4daagsezhz.nl 


Uitslagen duivenvluchten

BARENDRECHT - In Vierzon, Midden-Frankrijk, werden zaterdag om 7.15 uur 10.397 Zuid-Hollandse duiven gelost bij licht bewolkt zonnig weer, 1421 uit Hoekse Waard en 120 uit Barendrecht e.o.
De eerste prijs was voor P .van Gelder (HW 4e, tweede A .Droogendijk (HW 13 e) en derde P .van Gelder (HW 35e). Grootmeester Vierzon eerste P . van Gelder, tweede M & B de Kok, en derde A. Droogendijk.

In Niergnies, in Noord-Frankrijk, werden 21.923 Zuid-Hollandse duiven gelost, daaronder 2.161 uit de Hoeksche Waard en 558 uit Barendrecht e.o. P. van Gelder Gelder werd eerste, tweede en derde Algemeen en Oost.
In West was de eerste prijs voor A . van Berkel , tweede M & B de Kok en derde Gemert-Visser (HW 27e - 41e - 43e ). Grootmeester Niergnies eerste P. van Gelder, tweede D.Lodder en derde G.Westbroek.