Wereldwinkel Barendrecht zoekt oud-leden

"De Wereldwinkel wil graag in contact komen met oud-leden. Op 29 september willen we van 16 tot 18 uur elkaar graag ontmoeten en bijpraten. We hebben lijsten met namen en adressen, maar die zijn niet up to date.

Dus als je dit leest en je wilt/kunt komen zou je dan je naam, email adres en tel.nr. willen doorgeven op ons email adres:
info@wereldwinkelbarendrecht.nl

We hopen op veel reacties.

Nog even een herinnering over de loterij:
Ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van de Wereldwinkel is er een loterij met mooie prijzen. Er zijn nog enkele loten te koop in de winkel à €1 per stuk. 24 Juni is de trekking!

Verder staat er op 10 juni een kraam voor de Wereldwinkel, waar mooie Fair Trade cadeaus te koop zijn, natuurlijk ook voor Vaderdag."

Ans van der Wel -van Es,
Wereldwinkel Barendrecht


Ingezonden brieven

Ingezonden brieven van maximaal 200 woorden kunnen per email gestuurd worden naar
redactiebarendrecht@
barlokalemedia.nl
De brieven moeten betrekking hebben op Barendrecht en Heerjansdam.
Bij de brief altijd naam, adres en telefoonnummer vermelden.


Badminton toernooi

BARENDRECHT - Badminton Club Barendrecht houdt op zaterdag 17 juni vanaf 10.30 uur een open badmintontoernooi voor iedereen vanaf 16 jaar in sporthal Waterpoort.
De deelnemers worden ingedeeld in een team met spelers van gelijke speelsterkte en spelen een herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel. Aanmelden en informatie aanvragen kan via: fusietoernooi@gmail.com .


Jeu de boules bij Vitesse

BARENDRECHT – Wie belangstelling heeft voor jeu de boules, kan terecht bij Vitesse op sportpark De Bongerd.
Vitesse Jeu de Boules is een vereniging die al ruim dertig jaar bestaat. Er zijn 25 banen beschikbaar en de speeldagen zijn maandag, woensdag en zaterdagmiddag vanaf 13 uur. Ook kan er tijdens de zomer op de donderdagavond gespeeld worden vanaf 19 uur.
Er zijn altijd leden aanwezig om uitleg te geven, ballen zijn beschikbaar.
Mail voor meer informatie naar: jeudeboules@kvvitesse.nl 


ZPB H&L Productions DG1 prolongeert titel

BARENDRECHT - DG1 van ZPB H&L Productions voor het tweede jaar achter elkaar kampioen van Nederland geworden. In het eigen Inge de Bruijn Zwembad waren de jongens en meiden onder de 13 jaar onder leiding van Jakline de Bruijn en Vincent Ouwens te sterk voor ‘de rest van Nederland’.


Zomeravond instuif bij BC Sans Atout

BARENDRECHT - Gedurende de zomer wordt elke dinsdagavond een zomeravond instuif gehouden bij brigdevereniging Sans Atout. Na zeven keer meedoen doet men automatisch mee aan de individuele zomercompetitie.
Speeldata: tot en met 29 augustus, met uitzondering van 4 juli. Er wordt gespeeld in de aula van het Dalton Lyceum, Zichtwei 1. Aanvang 19.45 uur, inschrijven vanaf 19 tot 19.30 uur. Kosten: 2,50 euro per persoon (5 euro per paar), graag gepast betalen.
De mogelijkheid bestaat om individueel in te schrijven. Dit maakt het aantrekkelijk om toch te komen bridgen ook al is uw partner verhinderd. Eveneens biedt het de mogelijkheid om kennis te komen maken met onze gezellige bridgeclub.
Elke speelavond worden meesterpunten toegekend volgens de regels van de NBB. Niet-leden met een NBB lidnummer, worden verzocht dit door te geven aan de wedstrijdleider.