Smitshoek won in Harderwijk.
Smitshoek won in Harderwijk. Foto:

Smitshoek is ronde verder

BARENDRECHT - Het was volop genieten afgelopen zaterdag op het complex van VVOG in Harderwijk. Een wedstrijd om van te smullen, de spanning volop aanwezig.

VVOG en Smitshoek maakten er samen een spektakel van. Smitshoek keek in deze wedstrijd al snel tegen een achterstand aan. Maar de ploeg wist zich te herpakken en het werd een echte wedstrijd.

Beide ploegen gingen volop voor de winst, er was strijd, er waren mooie kansen te zien, er werden fouten gemaakt, het ging vaak gelijkwaardig op en dan was er ook nog die ambiance. Twee bussen vol Smitshoek supporters waren hun vlaggenschip nagereisd. Het ‘Wat gaan wij doen vandaag’ werd meerdere keren ten gehore gebracht. 

Invaller Marvin van der Made had nog geen bal geraakt maar schoot in blessuretijd Smitshoek naar de uiteindelijke uitslag van 2-4. Smitshoek gaat daardoor verder in de nacompetitie. VVOG zakt af en speelt volgend seizoen in de 4e divisie. 

Waar Smitshoek komt te spelen is nog niet duidelijk. Het treft deze week nog twee maal de club Odin ’59 uit Heemskerk.

Op zaterdag 10 juni speelt Smitshoek op eigen veld de laatste wedstrijd van de nacompetitie. De Familiedag van de vereniging begint daarom al om 10.30 uur.