Auteurs van Feyenoord-boeken signeren

BARENDRECHT - Bij The Readshop Barendrecht op de Middenbaan worden de komende week twee Feyenoord-boeken gesigneerd door de auteurs.

101 dingen

Schrijver, journalist (VI), documentairemaker en Feyenoordsupporter Iwan van Duuren signeert zaterdag 10 juni van 14 tot 15 uur zijn nieuwe boek ‘101 dingen die je weten moet over Feyenoord’ .
Iwan van Duuren maakt een selectie van feiten en verhalen die de club en de fans typeren. Over spelers, records, dat machtige stadion en de vele hoogtepunten. Het resultaat is een boek waar de liefde voor de club van afspat. Het is een boek, waarmee supporters nog lekker kunnen nagenieten van het kampioenschap en ook een ideaal geschenk voor Vaderdag. Het boek kost 17,50 euro.

Wij gáán winnen

Journalisten Bart Vlietstra en Willem Vissers beschrijven in het boek’ Wij gaan winnen…’ de fascinerende reis naar de landstitel van Feyenoord. Ze signeren hun boek zaterdag 17 juni tussen 13 en 14 uur.
In 'Wij gáán winnen...', een zinnetje uit het legendarische lied 'Feyenoord, Feyenoord (Wat gaan we doen vandaag)' van Cock van der Palm, beschrijven Bart Vlietstra en Willem Vissers de fascinerende reis naar de landstitel van Feyenoord. Centrale figuur is de in 2021 gekomen, charismatische, tactisch begaafde trainer Arne Slot. Giovanni van Bronckhorst tekende voor het voorwoord. Het boek kost 19,99 euro.


Wielerronde van Barendrecht op 15 juli

BARENDRECHT - De Ronde van Barendrecht, een van de meest geliefde wielerevenementen in de regio, staat gepland om op 15 juli terug te keren. 

Het belooft een dag vol actie en plezier te worden, met verschillende koersen, kinderactiviteiten en een wielrenwedstrijd voor de funklasse.
Het evenement biedt een unieke kans voor zowel professionele renners als enthousiaste fietsliefhebbers om hun vaardigheden te tonen en te genieten van een levendige sfeer. De Ronde van Barendrecht heeft altijd bekend gestaan om zijn uitdagende parcours en dat zal dit jaar niet anders zijn.
De dag start met de 1 kilometer Eiland Marlyne Kidsrun, speciaal voor de jongste sportievelingen. Kinderen zullen de kans krijgen om hun energie te laten zien terwijl ze rennen op een speciaal afgezet parcours.
Er is ook een evenemententerrein zijn met kinderactiviteiten, muziek en horeca. Daarmee wordt het een dag voor het hele gezin.
Een ander hoogtepunt is de wielrenwedstrijd op funklasse-niveau, in samenwerking met Project Ride Like a Pro. Deze wedstrijd biedt opstappers en recreatieve wielrenners de kans om in actie te komen.
Na 50 jaar, heeft een nieuw bestuur onder voorzitterschap van Bastiaan Booij het stokje mogen overnemen van Klaas Orsel en zal de 51e editie van deze Ronde organiseren.
rondevanbarendrecht.nl